"Din Mave i Fokus Retreat"

gravid yoga & foto retreat MED SANNE & EVA

Lige nu er der ingen ny dato, men du kan skrive dig på venteliste for at høre som en af de første, når vi næste gang åbner op for nye bookinger. 

Gravid yoga retreat I MOLS BJERGE med et twist - det første af sin slags

Tag med på dette helt særlige gravid retreat og lad os forkæle dig med 3 dage fyldt med fødselsforberedende gravid yoga, gravid massage, selvforkælelse & forevigelse af din gravide mave.

På vores 3-dages retreat på Strandgaarden Retreat Center i Mols – tæt på vandet – giver du dig selv et velfortjent time-out fra hverdagen og bliver tanket op til din kommende fødsel. 

Lad os forkæle både din krop og din sjæl – og kom hjem med fornyet energi, smukke mavebilleder i vente og ro i sindet inden din kommende fødsel.

OBS: Der er begrænset antal af pladser.

gravid-fotografering-camilla

"Under yogatimerne blev jeg hurtig grebet af Sannes rolige og professionelle tilgang til øvelser som gravid. Jeg har haft fuld tillid og følt mig tryg i hendes nærvær. En dejlig kombination med både yoga øvelse og forberedelse til fødslen både i form af øvelser men også dialog i samspil med de andre deltagere. Jeg ville helt klart anbefale graviditets yoga hos Sanne til andre, uanset hvor langt man er henne."

LINE MALI - GRAVID YOGA deltager

Hvorfor holder vi et retreat sammen?

retreat-din-mave-i-fokus

Drømmen om et fælles retreat opstod efter 1,5 års samarbejde med en fælles passion for gravide, fødsler og nyfødte.

I starten af 2020 krydsedes vores veje igennem vores arbejde med gravide – Sanne som privat jordemoder og Eva som fødsels- og familiefotograf. 

STORT tak til Instagram. Ja! For det var faktisk her vi connectede for første gang. 

Vi mærkede hurtigt vores fælles interesse og gejst for arbejdet med netop graviditet, fødsel og barsel og startede et samarbejde op. Vi har holdt tæt kontakt siden og for nylig fik vi ét af vores store ønsker opfyldt, da vi for første gang begge to var til stede under en smuk, smuk hjemmefødsel: Sanne som privat doula/jordemoder og Eva som fødselsfotograf/videograf.

Vi har gået og drømt om et fælles retreat igennem længere tid, hvor vi igen kan forene vores passion og kompetencer og har derfor virkelig glædet os til at kunne dele dette retreat med jer.

Der er nu åben for booking og har du lyst til at sikre dig en plads til en ekstra god pris, så kan du spare 1.000 kr ved tilmelding inden 1. maj her eller via knapperne her på siden. OBS: Der er begrænset antal af pladser.

Lige nu er der ingen ny dato, men du kan skrive dig på venteliste for at høre som en af de første, når vi næste gang holder retreat sammen. 

Gravidyoga-foto-retreat
Gravidyoga-foto-retreat
Gravidyoga-foto-retreat

Hvem er Sanne & Eva

retreat-din-mave-i-fokus

Mit navn er Sanne Christensen. Jeg har en bred sundhedsfaglig uddannelse, da jeg både er uddannet sygeplejerske og jordemoder. Derudover har jeg efteruddannet mig indenfor obstetrisk akupunktur til graviditet, fødsel og barsel, rebozomassage, gravid- og efterfødselsmassage, funktionel træning til graviditet og efterfødsel, fødselsforberedelse, ammevejledning og gravid yoga. Privat er jeg gift med Rasmus og sammen har vi 2 børn. Læs mere om Sanne her.

eva-walther-familiefotograf-horsens

Mit navn er Eva Walther. Jeg er professionel livsstilsfotograf med fokus på bl.a. gravide, fødsler, og nyfødte. Jeg er oprindeligt fra Tyskland, men har boet i Danmark siden 2010. Jeg brænder for dokumentation af det ægte liv og jeg har et stort drive til at vise kroppens skønhed – især under en graviditet. Jeg skaber levende og autentiske billeder, som hjælper dig med at rejse tilbage til tiden. Privat bor jeg sammen med min mand Kristian og vores to livlige drenge. Læs mere om Eva her.

"Tak for det fantastiske retreat. Fotograferingen med Eva var virkelig skønt. Hun føler sig ind i den der står foran hendes kamera og billederne er blevet så smukke. Hele oplevelsen giver mig stadig kæmpe glæde at tænke tilbage på. TAK igen!"

Anna - retreat deltager
Ich im fokus retreat tyskland august 2021

Gravidyoga-foto-retreat

Med vores retreat forener vi to af de bedste ting, du kan beslutte dig for, når du venter et barn:

YOGA

Baby fotografering

Gravid yoga kan hjælpe dig med at bevare og udvikle din krops smidighed, samt styrke og udvikle din kropsbevidsthed under graviditeten. Gravid yoga kan bruges som forberedelse til din kommende fødsel både fysisk og mentalt. 

MINDER

baby-fotografering

At vente et barn er den mest vidunderlig periode i en kvindes liv. Det er både utrolig smukt og magisk. Med et autentisk udendørs gravidshoot foreviger vi din mave og skaber dermed minder, der stiger i værdi, med hvert år der går. 

Lige nu er der ingen ny dato, men du kan skrive dig på venteliste for at høre som en af de første, når vi næste gang holder retreat sammen. 

Lidt flere detaljer

Overordnet program

  • 2 overnatninger i enten enkelt- eller dobbeltværelse
  • Fuld forplejning fra ankomst til afrejse med udgangspunkt i økologisk, vegetarisk eller vegansk mad
  • 5 x 90 min fødselsforberedende gravid yoga med Sanne
  • 30 min indiv. gravid massage med Sanne
  • 20 min. indiv. gravid shoot med Eva incl. 5 digitale filer i høj kvalitet
  • Tid til dig selv, til at slappe af, gå en tur ved vandet eller hvad du har brug for

Din investering

5.375 kr. incl. moms i delt dobbeltværelse

5.875 kr. incl. moms enkeltværelse

Early Bird rabatten på 1.000 kr bliver fratrukket de ovenstående priser ved early bird booking.

Depositum: 2.000,- kr. ved booking
Restbeløb: 2 uger inden retreatet 
Afbestillingsvilkår: Hvis afbud skyldes enten positiv covid-19 test eller for tidlig fødsel, refunderes restbeløbet, ellers er der ingen refusion. Du kan altid prøve at finde en anden gravid, der kan tage din plads.

HOP på ventelisten nu og hør som en af de første, når vi næste gang holder retreat sammen

Vores retreat for gravide er ikke kun en investering i dig selv, dit fysiske og mentale helbred og i dine minder – men også i din baby! Vi ville elske, at have dig med.

Scroll til toppen