Kom på
ventelisten

WebinarET skab smukke NYFØDT BILLEDER selv – uden at teknikken overvælder dig

Næste Gang: INGEN NY DATO ENDNU


OBS! Oplever du et rødt kryds ved tilmelding, så har du været på min email liste før og skal re-subscribe. Send mig blot en mail via eva@evawalther.dk

På dette 1-times webinar lærer du …

… hvordan du selv lykkes med at tage de smukkeste billeder af din lille ny. Billeder, som du så ofte har set og selv drømmer om.

Efter webinaret forstår du:

  • de 5 fejl, der kostede mig tusindvis af trial & error, frustration og dermed de smukke nyfødt billeder af min førstefødte, som jeg så inderligt ønskede mig
  • anatomien af et godt nyfødt billede
  • hvor du spilder din tid i forløbet
  • hvad du i stedet skal fokusere på, så du kommer ud over stepperne og får taget præcis de smukke billeder af din nyfødte, som du drømmer om.
Det koster dig ikke en krone. 
nyfoedt-fotografering-august-sover

“Fotografering hjemme hos os gjorde virkelig en verden til forskel. En situation, der hurtigt kan blive meget stressende, endte med at være nogle hyggelige timer og med et resultat langt bedre end det, jeg tror, vi ville have fået hos en fotograf. Jeg har længe drømt om at blive bedre til at fotografere mine små fremover og er nu kursist i Evas onlineforløb "Skab autentiske månedsbilleder selv - uden at teknikken overvælder dig". Eva har givet mig lysten til at fotografere tilbage og åbnet mine øjne for kvalitet. Jeg bruger nu mit kamera og er allerede i stand til at skyde fede øjebliksbilleder af mine børn i manuel modus. Kurset kan varmt anbefales.”

tatjana - nybagt mor og kursist

Kom på ventelisten

skab smukke NYFØDT BILLEDER selv – uden at teknikken overvælder dig

Næste gang: INGEN NY DATO ENDNU


OBS: Oplever du et rødt kryds ved tilmelding, så har du været på min email liste før og skal re-subscribe. Send mig blot en mail via eva@evawalther.dk

Ved at tilmelde dig, accepterer du at blive tilføjet til mit nyhedsbrev. Jeg sender ca. en mail om måneden med inspiration og gode tilbud rundt om livsstilsfotografering. Jeg passer godt på dine data, som du kan læse mere om i min privatlivspolitik og du kan til enhver tid afmelde dig via et link i bunden af mine emails.

nyfødt-fotografering-maggie

Når du tager dine egne nyfødt billeder: 

  • undgår du stressende ture gennem byen og rædslen med at finde en parkeringsplads, mens du bliver helt gennemsvedt, allerede inden du ankommer hos din lokale fotograf
  • får du smukke og autentiske øjebliksbilleder af det nye liv, der udfolder sig lige foran dine øjne – lige når det sker
  • sparer du mange kroner, som du ellers ville bruge på nyfødt- og månedsfotograferinger hos en professionel fotograf.

Webinaret henvender sig til dig,

  • venter en lille ny og har et kamera med mulighed for manuelle indstillinger, så du kan tage bedre og flottere billeder end “automodus” gør dig i stand til.
  • der ikke ønsker de klassiske nyfødt billeder taget hos en fotograf, da du hellere vil dokumentere det nye liv, der udfolder sig foran dine øjne – hver dag og lige når det sker.
  • der selv ønsker at blive bedre til at fotografere med tiden, så du kan følge dit barn med kameraet gennem hele barndommen.
familiefotografering-henriette-william-cocio
fotokursus-maanedsbilleder
fotokursus-maanedsbilleder
fotokursus-maanedsbilleder
fotokursus-maanedsbilleder

Venteliste

WEBINAR skab smukke NYFØDT BILLEDER selv – uden at teknikken overvælder dig

Næste Gang: Ingen ny dato endnu


OBS: Oplever du et rødt kryds ved tilmelding, så har du været på min email liste før og skal re-subscribe. Send mig blot en mail via eva@evawalther.dk

Din underviser og sparringspartner er mig – fotograf Eva Walther​

eva-walther-foedselsfotograf

Min største mission som selvlært fotograf er at dokumentere det autentiske familieliv og hjælpe dig med at gøre det samme. Det bliver altså ikke smukkere. I februar 2021 vandt jeg en foto-award i netop kategorien ”Family”. Jeg kunne ikke ønske mig en større anerkendelse end den – for mit arbejde med billeder, der fortæller historien om en lille familie. For mig er det ligemeget, om det er mig der tager billederne, eller om jeg har lært dig, hvordan du tager dem selv. Det giver mig faktisk ekstra glæde at se mine kursisters fremskridt – fordi jeg SELV har været der. 

Scroll til toppen