Vis, hvem du er, og nå helt ind til dine drømmekunder

Autentisk branding – igennem Billeder og film

Billeder, der stikker af med din kundes begejstring – uden behov for en masse ord

Dine billeder er den nemmeste vej til at forføre din drømmekunde. Derfor er det vigtigt, du har en brandingstrategi, der afspejler, hvem du er, og hvad du står for. 

Som livsstilsfotograf står jeg for autentiske billeder, der viser, hvem du er. Det vigtige er ikke, om det er en familiefotografering eller et erhvervsportræt.

Mit største ønske er at hjælpe dig med at slappe af under fotograferingen. På den måde kan vi sammen skabe de autentiske billeder, der afspejler dit og virksomhedens ægte jeg.

Det kan både være portrætter af dig selv, billeder fra din klinik eller dit kontor, dine medarbejdere i interaktion og produktfotos – i autentiske omgivelser.

Hos mig kommer du ikke hjem med en stribe fotoportrætter foran en hvid baggrund. Du får fotos, der afspejler og indfanger ånden, ægtheden og hjerteblodet i dig og din virksomhed.

Jeg arbejder især med soloselvstændige kvinder, der har brug for feminine og nærværende erhvervsportrætter – et arbejde, jeg i dén grad nyder.

 

autentisk-branding-tina-produktfoto

"Eva er en helt fantastisk unik fotograf, som forstår at få det menneskelige frem i alle sine billeder. Med en model med på billederne var det vigtigt for mig, at billederne ikke blev for opstillede og kunstige. Eva fangede de øjeblikke i klinikken, hvor stemningen var helt rigtig mellem mig som behandler og min patient. Jeg kan til enhver tid anbefale Eva som fotograf til at fange ånden i din virksomhed."

ERHVERVSFOTOGRAFERING
charlotte kronow akupunktur

autentisk-branding

Hvordan foregår en session med din autentiske branding?

Med udgangspunkt i din historie skaber vi sammen de billeder eller den film, som du altid har drømt om.

Lad mig fortælle dig lidt om processen, når du har besluttet dig for at investere i din autentiske branding og sammen med mig skabe de fantastiske brandingbilleder, dine drømmekunder falder for. 

Første step er et formøde, hvor vi udveksler tanker og idéer. Jeg noterer undervejs og udarbejder en strategi for din fotobranding, som dokumenterer dine idéer og ønsker og hænger tæt sammen med din personlighed.

Din brandingstrategi bliver grundstenen for vores samarbejde. Derfor er det vigtigt for mig, at du er 100 procent med i processen.

Under selve fotograferingen er der tid til at slappe af. Jeg har altid fokus på en god og tryg stemning, for det skinner igennem på billederne.

 

Autentisk brandfotografering kan foregå:

  • i din virksomhed
  • i skoven
  • ved stranden
  • hjemme hos dig
  • i din baghave
  • hjemme hos en af dine kunder
  • eller et andet sted, der fungerer for dig og giver mening for dit setup.

Der er tid til både portrætter og produkter. Efter ca. en uge er dine redigerede brandingbilleder klar til dig.

 

autentisk-branding-tina-frisoer
autenti-branding-isabel

"Eva var hurtig til at fange det, jeg gerne vil signalere med min virksomhed, og vi fik taget nogle billeder med gode baggrunde både indendørs og ude i naturen. Jeg så nogle af hendes udendørs billeder og blev begejstret for dette. Det er absolut ikke sidste gang, jeg vil bruge Eva som fotograf."

erhvervsfotografering- lene lundquist HR

autentisk-branding-eva-walther

Det jeg kan hjælpe dig med inden for autentisk brandidentitet

De 2 elementer, jeg arbejder med, når vi skaber dit unikke budskab, er

FOTO

Baby fotografering

Billeder sætter et følelsesmæssigt fodspor i din ønskekunde, som du ikke kan skabe med ord. Det er vigtigt, du kan se dig selv i min stil – både foto- og redigeringsmæssigt. Jeg elsker det autentiske, naturlige og intense – hvor vi piller facaden af og får adgang til dit ægte jeg.

FILM

baby-fotografering

Billeder i bevægelser giver en ekstra dimension til udtrykket af, hvem du er. Dit kropssprog, glimtet i øjet og stemningerne giver et ekstra lag af fortrolighed. Du kan vælge op til 3 minutters video som stand-alone-produkt eller kombinere det med foto til en pakkepris.

PRIS FOR en autentisk branding-session

Vælg den pakke, der matcher dine behov:

BASIC: 1 times session inkl. redigering og 5 digitale filer eller op til 1-min. film:

3.875,- kr. + moms

MELLEM: 2 timers session inkl. redigering og 10 digitale filer eller op til 2-min. film:

5.875,- kr. + moms

STOR: 3 timers session inkl. redigering og 20 digitale filer eller op til 3-min. film:

9.875,- kr. + moms

Tilkøb af digitale billeder: 
1 billede: 700 kr. + moms
5 billeder: 1.250 kr. + moms
10 billeder: 2.000 kr. + moms

Der betales i to rater: depositum ved booking + restbeløb, der forfalder efter fotograferingen.

Kørsel: 6 kr./km for km kørt udover 25 km – dvs. de første 25 km er med i prisen.

Depositum: 25 % for at holde datoen, resten efter at billederne er klar.

Overvejer du at opdatere dit brand med uimodståelige billeder/film?

Udfyld formularen med dine oplysninger og det tidsrum, der passer dig bedst. Så tager vi en uforpligtende snak og afstemmer, om jeg er den rigtige for dig.

Scroll til toppen