Det siger Helle om mit fotokursus i baby månedsfotografering

Guidance i babyfotografering hele din babys første leveår.

Mit fotokursus i babyfotografering SKAB SELV AUTENTISKE MÅNEDSBILLEDER guider dig igennem de første 12 måneder med dit kamera og din baby.

Fra en undersøgelse jeg selv har foretaget mig blandt mine mange webinar-deltagere i 2021 og 2022 ved jeg at rigtig mange mødre anskaffer sig et godt kamera, så snart de venter deres første barn. Og derefter ligger kameraet og samler støv, og det gør det fordi det er så convenient at knipse med sin telefon. MEN det giver bare ikke det samme. Langt fra faktisk. 

Det samme oplevede Helle, som købte mit fotokursus i babyfotografering i 2022.

Under vores newborn shoot snakkede vi om fotografering og jeg kunne se på væggene hos familien, at Helle havde været interesseret i fotografering før og havde, som så mange andre et godt kamera liggende, som hun kun brugte i Auto-modus. Hun besluttede sig for at investere i mit kursus, selvom Maddie allerede var 2 måneder gammel. Og hun har ikke fortrudt denne beslutning. 

Sådan så de fleste af Helles billeder på telefonen ud inden kurset.

fotokursus-babyfotografering
fotokursus-babyfotografering
Der var helt klart forbedringspotentiale og det var en fornøjelse at følge Helle på rejsen med kameraet.

Med hver måned blev billederne bedre, og da jeg efter ca. 9 måneder spurgte om jeg ikke måtte bruge et par af de “gamle smartphone” billeder til at vise her på bloggen, havde Helle faktisk svært ved at finde dårlige billeder af Maddie. Det var fantastiske nyheder for det er LIGE præcis min drøm. En kamerarulle fyldt med smukke billeder hos mine kunder. 

Billeder du har lyst til at hænge op og give væk i gave. 

Det siger Helle selv om fotokurset i månedsfotografering!

“Jeg har taget Eva’s månedsfoto kursus. Det har jeg været utrolig glad for, at jeg har gjort. Jeg har lært rigtig meget, ikke kun om kameraindstillinger. Jeg har også lært at gentænke perspektivet i mine billeder. Eva forklarer på en let forståelig måde, både gennem video med konkrete eksempler, men også gennem skriftligt materiale, hvordan man indstiller sit kamera. Det er dog kun en del af det. Hun lærer også en at tænke på baggrunden, tøjet baby evt. har på, og hvor man står i forhold til baby og det naturligt lysindfald. Hun har også en del hvor hun går ind i hvordan man let kan redigere sine billeder, så de lige får det allersidste til at gøre dem lige det bedre.

Jeg sidder nu tilbage med en masse dejlige månedsbilleder af min datter og dejlige minder om hyggelige fotodage. Jeg fik taget månedsbilleder af en fotograf, med vores første barn. Men med støtte fra kurset besluttede jeg, at jeg selv ville tage dem med vores andet barn. Ærligt talt så er jeg faktisk gladere for de billeder jeg selv har taget end dem fotografen har taget. Ikke fordi de er bedre, jeg har helt sikkert været igennem en læringsproces – der ikke er slut endnu – men fordi de er taget i vores eget hjem og fordi vi har hygget os imens. Det er bare noget helt særligt, selv at tage gode billeder af sine børn.

Jeg er generelt blevet bedre til at finde kameraet frem når familien hygger sig sammen og i det hele taget bruge min nye viden, også når jeg bare tager billeder med min smart phone. Jeg kan derfor kun give mine varmeste anbefalinger til at tage kurset, hvis du har bare lidt interesse i at tage skønne billeder af dine egne børn. Jeg håber Eva på et tidspunkt laver et fortsætter kursus, da jeg virkelig er blevet bidt af det.”

Da Helle postede et par billeder på sin Instagram til Maddies 6-måneders fødselsdag skrev vi dette sammen:
Fotokurset-i-babyfotografering
fotokursus-babyfotografering

Ovenover: Et af de mange smukke månedsbilleder af Maddie Helle selv har skabt sammen med sin lille datter.

Ønsker du også at tage smukke billeder af din baby?

Pssst... inde i minikurset om nyfødt fotografering finder du en rabatkode som giver dig 50% rabat på månedsfotokurset...

Jeg ville elske at hjælpe dig med at skabe et familiealbum, dine børn og børnebørn en dag elsker at bladre i. Du er på vej til at give dem en sand familieskat som er priceless. Gør som mange andre før dig og spring ud i det. Det kan kun blive GODT.

Del med andre

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *