kom velforberedet til din fotografering

Fotosession Style Guide

Download min  “Fotosession Style Guide” som jeg har udviklet for dig, der har spørgsmål angående tøj, hår og mere. Du far adgang til en PDF som vil guide dig i:

  • hvordan du sætter farver til tøj sammen
  • hvordan du forbereder dig din familie bedst muligt
  • basics om make-up 
  • hvad du skal pakke

Udfyld felterne for at downloade PDFen, sådan at du kan nyde fotograferingen og være i nuet med din familie. God fornøjelse! 

Jeg passer godt på dine data. Ved at downloade guiden, accepterer du at du komme på min email-liste, hvorigennem jeg sender inspiration, tips, gode tilbud og andet værdifuldt indhold. Du kan til enhver tid framelde dig igen.

Fotosession-style-guide-eva

Hej med dig!

Mit navn er Eva, jeg er selvlært, professionel livsstilsfotograf med fokus på gravide, fødsler, nyfødte og familier og jeg brænder for at skabe autentiske billeder af din nye familie og moder/faderskabet i sig selv.

Hos mig får du nærvær, ro og billeder i høj kvalitet. Jeg glæder mig til at møde dig og dine kære og skabe magi med jer.

Kærligst

Eva