Gravidfotografering

gravid-fotograf-victoria-haender-paa-mave

Victoria & Tim

At vente det første barn er stort, og du glemmer aldrig denne tid. Victoria & Tim’s glæde skinner igennem på billederne, som efter ønske blev taget i naturlige omgivelser. At have far med på billederne er fantastisk, da han lige så meget hører til denne mave som mor.

gravid-fotografering-tatjana

Tatjana & Jakob

En gravidfotografering kombineret med en afslappet familiesession er en god måde at dokumentere de spændende uger inden nummer to melder sin ankomst. Jeg fulgte Tatjana & Jakob med Lilly en skøn morgen ved stranden for at dokumentere deres øjeblikke som snart familie på fire. Oveni har Tatjana besluttet sig for at få fødslen af lillebror midt november dokumenteres af mig.

gravidfotografering-dianna-solnedgang

Dianna

Gravidfotografering af skønne Dianna. En smuk og varm sommeraften i august måned tog vi afsted inden solnedgang for at fange den smukke mave ved en sø i nærheden af familiens hjem. En minde de aldrig vil glemme.

“Wauw billederne er vilde. Jeg er helt blæst bagover – hvor er de smukke. Jeg har så mange favoritter, og det er ikke tit, jeg kan sige det om billeder af mig selv. Wauw, hvor er du dygtig. Jeg er virkelig rørt, og ja jeg kan godt se, at jeg er smuk gravid – TAK FOR DET.” – Dianna

Scroll til toppen