Videoportræt

familiefotografering-michelle

Michelle & Rasmus

“Filmen er FULDSTÆNDIG fantastisk. Vi har lige set den 3 gange allerede og drengene var også vildt opmærksomme og snakkede helt vildt mens vi så sammen… Hvor er det bare smukt smukt smukt og fuldstændig perfekt. Meget rørende – af hjertet tak for en oplevelse vi aldrig vil glemme. Man føler helt en form for fornyelse og man virkelig sætter pris på hvad man har.”

video-portraet-sanne-vera

Sanne & Vera

Videoportræt af Sanne og Vera – Motherhood.

“For bare et par uger siden anede jeg ikke, hvad en motherhood film var for noget, og jeg vidste heller ikke rigtig om det var noget for mig, da jeg hørte om det. Men vi var bare sammen, lige der i skoven, i det dejlige vejr. Og jeg tænkte slet ikke over at Eva gik omkring os i baggrunden og var i færd med at forevige alle de smukke øjeblikke, som vi oplevede sammen. Og én ting er så alle de dejlige billeder vi nu har, men filmen her, den kan bare noget andet. Den tilfører noget ekstra og samler ligesom hele oplevelsen i én fortælling.” – Sanne

gravid-fotografering

Dianna

Videoportræt af Dianna og hendes flotte mave en sommeraften i august måned. Videoen gør minderne endnu mere livlige end billeder, og du kan næsten genopleve det hele engang til, når du ser den.

Scroll til toppen