Julekonkurrence 2023

Vind et videoshoot med mig!

I år er jeg kommet i julestemning. Lad mig fange essencen i dit liv og modtag efterfølgende en video, der vil tage dig tilbage til de skønneste dage, når tiden er gået og genoplev øjeblikkene, der forsvinder for os alt for hurtigt.

Min måde at fange dig eller din familie på er dokumentarisk foto- og videografi, det betyder, at jeg ikke laver poseringer. Jeg er der bare og dokumenterer en situation, hvor I connecter med hinanden. Ægte connection bringer ægte følelser – og det vil blive til optagelser du kan mærke.

Jeg vil derefter transformere de her optagelser til en smuk video som dokumenterer jer som par, din gravide mave alene eller med søskende der hygger om den, jeres nyfødte baby, jeres fødsel, jeres familie eller en simpel motherhood video af dig og dit barn/børn. Du bestemmer!

Alt, hvad jeg laver, foregår ude i naturen eller hjemme hos dig, hvor du føler dig tryg og autentisk. Jeg arbejder ikke i et fotostudie – mit koncept inkluderer kun ægte og naturlige omgivelser for at skabe rigtige følelser. ✨

LÆS HVAD GIVEAWAYEN INKLUDERER OG HVORDAN DU DELTAGER VIA KNAPPEN “DELTAG I KONKURRENCEN”. Værdien er 2.000 kr.

De kærligste hilsner ❤️
Eva

vind-et-fotoshoot-med-evawalther-2023

Hej med dig!

Mit navn er Eva, jeg er professionel livsstilsfotograf med fokus på gravide, fødsler og nyfødte og jeg brænder for at skabe autentiske billeder af din nye familie og moderskabet i sig selv.

Hos mig får du nærvær, ro og billeder og video i høj kvalitet. Jeg glæder mig til at møde dig og dine kære og skabe magi med jer. Ved at følge med på min e-mailliste, sikrer du dig inspiration, gode tilbud og andre sjove ting som konkurrencer direkte i indbakken, uden at jeg spammer dig. TAK fordi du er her.

De kærligste hilsner, Eva