Fotograf Horsens familie

Eva Walther – fotograf i Horsens
graviditet, fødsel, newborn, motherhood, family

Onlinekurser

I flere år har jeg drømt om at hjælpe seje kvinder med alt blive bedre til fotografering – men uden de omveje jeg selv tog – og uden at teknikken overvælder.

Jeg brænder for at koge alt det tekniske ned til et minimum, sådan at du en gang for alle kan komme væk fra automodus og hen til  selv at skabe de billeder, du drømmer om. 

Her kan du se, hvilke kurser jeg har udviklet og jeg håber der er noget, jeg kan hjælpe dig med. Jeg arbejder løbende på mine kurser og du kan skrive dig på mit nyhedsbrev for at følge med, når der kommer nye tiltag.

Fotograf Horsens newborn

Minikursus i at tage dine egne gravidbilleder

Minikurset er til dig, der: 

 • ønsker at tage smukke mavebilleder selv for at dokumentere mavens udvikling på en æstetisk og flot måde frem for dårlige smartphone selfies
 • ønsker at få sparring og støtte igennem en lukket FB-gruppe

Det er et online minikursus der guider dig igennem fra start til slut, sådan at du præcist ved, hvordan du griber det an og uden at teknikken overvælder dig.

Fotokursus "Skab autentiske månedsbilleder selv - uden at teknikken overvælder dig"

fotokursus-maanedsbilleder

Kurset “SKAB AUTENTISKE MÅNEDSBILLEDER SELV – uden at teknikken overvælder dig” er til dig, der:

 • venter en lille ny (eller har fået en baby for et par uger/måneder siden) og har et kamera med mulighed for manuelle indstillinger, så du kan tage bedre og flottere billeder end “automodus” gør dig i stand til.
 • ikke ønsker de klassiske nyfødt- og babybilleder taget hos en fotograf, da du hellere vil dokumentere det nye liv, der udfolder sig foran dine øjne – hver dag og lige når det sker
 • drømmer om at blive bedre til at fotografere selv, så du løbende skaber historien om den lilles barndom med autentiske billeder, der ser professionelle ud.
OBS: Kurset om at skabe autentiske månedsbilleder selv er i øjeblikket lukket for nye kursister. Næste gang jeg holder Webinar om nyfødt fotografering får du mulighed for at komme med igen. Du kan skrive dig på ventelisten her.

OBS: Hvis du får et rødt kryds ved tilmelding, har du været på min email liste før og skal re-subscribe. Send mig blot en mail, og vi fikser det.

For at tilmelde dig skal du klikke her!

Minikursus i basic kameraindstillinger

Minikurset er til dig, der: 

 • ønsker at lære de vigtigste indstillinger i manuel modus
 • ønsker at få sparring og støtte igennem en lukket FB-gruppe
 • ønsker at løfte dine billeders kvalitet, ved selv at tage styringen.
Det er et onlinekursus i basics, og derefter kender du til det mest nødvendige om komposition, blænde, ISO og lukketid – uden at teknikken overvælder dig.

Minikursus i basic billedredigering

minikursus-billedredigering

Minikurset er til dig, der: 

 • ønsker at se hvordan jeg redigerer i et programmet pixlr.com, som du kan bruge helt gratis, hvis du ikke ønsker at investere i redigeringssoftware
 • ønsker at få sparring og støtte igennem en lukket FB-gruppe
 • ønsker at løfte dine billeder til WOW-effekt – uden at teknikken overvælder dig.
Det er et onlinekursus i basics, hvor du får adgang til mig og kan stille spørgsmål via den lukkede FB-gruppe. Jeg glæder mig til at have dig med.

Fotokursus "Business kvinde med fuld fokus"

fotokursus-business-kvinde-med-fuld-fokus

Kurset er til dig, der:

 • ønsker selv at kunne stå for det meste af fotograferingen i din business til din markedsføring
 • ønsker at lære i dybden om de elementer, der er afgørende for at skabe professionelt billedmateriale, uden at teknikken overvælder dig
 • ønsker at tage produktfotos selv, frem for at booke en fotograf hver eneste gang

Scroll til toppen