Minikursus: Skab smukke nyfødt billeder

Venter du dig (eller har en lille ny) og har du et interesse for fotografering og smukke fotos? Så vil jeg invitere dig med til at se mit mini fotokursus i hvordan du tager smukke nyfødt billeder – uden at teknikken overvælder dig. Det er noget jeg tager allermest udgangspunkt i, fordi jeg selv husker hvor overvældende jeg syntes det var dengang, jeg skulle lære at fotografere med manuelle indstillinger. 

Men baby fotografering er ikke så indviklet, som du tror og du kan med små fif allerede løfte dine billeders kvalitet, uden at dykke helt ned i manuel fotografering. Det viser jeg dig på minikurset. 

Skab dit helt eget fantastiske familiealbum helt fra start!

Fotokurset er en optagelse fra dengang, jeg holdt det som et Live Webinar for kommende mødre, der ønsker at tage det i egne hænder og skabe et familiealbum, alle stolt kan kigge tilbage på, den dag tiden er fløjet af sted. Minikurset er første step på vej til dit smukkeste familiealbum som vil både gør dig selv og din familie stolt.

Jeg udviklede webinaret – idag minikurset dengang Corona tog fat på os, og sikrede dermed mine kunder smukke nyfødt billeder, selvom jeg ikke kunne komme på besøg længere. Der har været så mange deltagere på mine tidligere live webinarer, og det er en fornøjelse for mig at se, at I selv dokumenterer jeres guld i hverdagen. For det er der magien opstår. 

Transformer kvaliteten af dine babybilleder på under 45 minutter.

Ved at se minikurset vil du allerede i morgen forbedre dine billeder MARKANT, og det er uanset om du fotograferer med et bedre kamera eller med din smartphone. Det lover jeg dig. Du investerer 199 kr, din dit og din kærlighed for gode billeder.

Du bestemmer selv hvordan du fortsætter - med din smartphone eller med manuelle instillinger.

Smartphone vs. manuelle indstillinger. 
👇

gratis-fotokursus-nyfoedt-billeder-jonah

Eller Helles FØR vs. EFTER billeder fra dengang hun hoppede med på mine kurser.
👇

 

fotokursus-babyfotografering
fotokursus-babyfotografering

Der er ikke noget i vejen med den slags billeder, for det er minder og dem vil du blive glad for, den dag din lille ny ikke længere er så lille. Uanset hvad! Der er bare noget om billeder i god kvalitet, som man har lyst til at give væk i gave eller hænge op på væggen. Synes du ikke?

Gør som 1.000+ mennesker før og haps minikurset via knappen.
gratis-fotokursus-nyfoedt-billeder-udtalelse
gratis-fotokursus-nyfoedt-billeder-udtalelse
gratis-fotokursus-nyfoedt-billeder-udtalelse

Ovenover: Tag selv de her smukke nyfødt billeder i eget hjem, uden at stresse af sted til den lokale fotograf.

Ønsker du også at tage så smukke billeder af din baby?
Del med andre

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *