Mødregruppe fotografering

LÆS HER HVORDAN DU BOOKER din GRATIS mødregruppe fotografering i dag

Mødregruppe fotografering fryser en tid der flyVer af sted hurtigere end du tror

At gå hjemme med din baby er en tid, du vil forvente varer evigt, når du kommer fra et arbejdsliv og skal være hjemme i måneder og måneder.

Men det er ikke det jeg oftes hører, når en mor nærmer sig at komme tilbage på arbejde efter 6 – 9 eller 12 måneder. 

Tiden er fræset derudad og med den nye barselsorlov går det endnu stærkere. 

Derfor tilbyder jeg at komme hjem til en af jer, mens i andre hygger og fryser både jer, jeres babyer og dig sammen med din baby. En gob baldning som giver dig minder for livet – af det tætte bånd kun du har med din baby.

Sammen skaber vi de flotteste billeder af dig og din lille – enten hjemme hos en af jer eller ude i naturen, mens I bare hygger. 

Slå jer sammen med mindst 4 mødre og book jeres mødregruppe fotografering i dag!

moedregruppe-fotografering-stine

“Så taknemlig for, at få foreviget min barsel med min datter og mødregruppe. Vi fik taget nogle fantastiske mor-barn billeder, samt gruppe billeder både med mødre og vores børn. Det er skønne minder for os mødre og ikke mindst for vores børn, som vi kan kigge tilbage på om mange år. 😍 Jeg kan klart anbefale Eva, hun er fantastisk med et kamera, rolig og har masser af tålmodig.”

Mødregruppe FOTOGRAFERING – Emilie & Clara

Hjemme hos en af jer i cozy tøj  eller ude i naturen, billeder lige som I ønsker – hele året igennem.

Sammen skaber vi minder der varer evigt

Mine billeder bliver et ægte øjeblikket af jeres barselsboble. De afspejler jeres tætte forhold og fryser netop de følelser I har i babyboblen. Læs længere ned hvordan I kan få fotograferingen gratis, og book mig til besøg når I holder næste mødregruppe. Ved at samle flere mødre på en dag kan jeg nemlig give jer fordelagtige priser på billedpakker.

"Et kæmpe tak til Eva, der har taget de skønneste billeder af min datter og jeg til vores mødregruppe-shoot. Jeg har masser af billeder af min datter, men ikke af hende og jeg sammen. Det har Eva sørget for. Hun har foreviget nogle fantastiske minder fra min barsel, som jeg altid vil kigge tilbage på med et stort smil. Eva udstråler tålmodighed, varme og nærvær, hvilket gør det til en fantastisk tryg oplevelse. Jeg elsker, at hun har fokus på øjeblikket, som det udspiller sig nu og her, og at hun fanger selv de små vigtige detaljer, man ikke selv havde regnet med.
T A K"

Mødregreuppe Fotografering – xenia & Ella

moedregruppe-fotografering-sabrina

Hvordan foregår en MØDREGRUPPE fotografering?

Fotograferingen tager 1-2 times tid alt efter hvor mange I er (fra 4 mødre frafalder session fee) og det foregår i de trygge omgivelser hjemme hos en af jer eller ude i naturen – lige der, hvor I allerbedst kan slappe af og bare være jer. Det er også muligt at gøre begge dele. 

Der er både tid til billeder af din baby alene og sammen med dig, en ammestund eller mens du giver falske samt billeder af jer alle sammen mens I hygger og et gruppebillede både af jer alle sammen og babyerne alene.

Inden vores session afstemmer vi jeres ønsker, dato og alle spørgsmål, så der er styr på det overordnede. Her får I også svar på spørgsmål og tips, til at forberede jer til mødregruppe fotograferingen. På den måde kan I se frem til vores dag sammen med ro i maven, og jeg véd, I vil hygge jer imens. OBS: Denne session kan selvfølgelig også laves om til en fædregruppe session. 

Lad mig fortælle historien om jeres særlige bånd I hver især har med jeres babyer.

"Man har alt for få billeder af sig selv med sit barn.
Det er nok det bedste køb, jeg har gjort i år.”

Mor & MIG fotografering – Henriette & William

Download Fotosession Style Guide

Skriv dig op til mit nyhedsbrev, og få fat i min Freebie “Fotosession Style Guide”. Du får adgang til en PDF, som guider dig i:

  • hvordan du sammensætter farver på tøj
  • hvordan du forbereder dig bedst muligt
  • basics om makeup
  • hvad du skal pakke inden.
Udfyld felterne herunder for at downloade PDF’en, så du blot skal nyde fotograferingen og være i nuet med din baby. God fornøjelse!
Fotosession-style-guide-eva
DIN INVESTERING I en MØDREGRUPPE fotografering

FORDEL: 
Ved booking til mødregrpuppe fotografering af mindst 4+ mødre frafalder session fee og I vælger hver jeres favoritter fra vores ca. 20 min shoot per mor og baby – ud fra jeres personlige online galleri og de grundredigerede billeder. Efterfølgende gør jeg jeres valgte billeder printeklar.

1 times mødregruppe fotografering
ca. 4 mødre
 incl. moms 

875 kr. session fee

2 times mødregruppe fotografering 
af 5 og flere mødre incl. moms 

1.575 kr. session fee

Ved booking til mødregrpuppe fotografering af mindst 4+ mødre samme dag frafalder session fee. 

Når du har set de grundredigerede billeder, beslutter du, hvilken pakke af de følgende du vil købe:.

Pakkepriser for digitale filer
Pakke 1:
5 filer 1.000 kr 
Pakke 2: Alle filer 15+ 1.500 kr
Enkel fil: 250 kr

Kørsel: Frafalder også i en radius af 25 km rund om Horsens og ved 4+ mødre der ønsker at få taget billeder. Herefter 6 kr./km for km kørt ud over 25 km fra Gedved. Dvs. de første 25 km er med i aftalen.

Er du nysgerrig efter at høre mere om en mødregruppe fotografering?

Udfyld formularen med dine oplysninger og det tidsrum, der passer dig. Så ringer jeg dig op til en uforpligtende snak.