Motherhood mødregruppe – frys barselsboblen til evige minder

motherhood-billeder-jessica-collin

Måske kender du det allerede fordi du har fået børn før. Måske venter du din første baby. 

Men vi tror når vi går på barsel, så har vi oceaner af tid. Men sådan bliver det ikke. 

Og måske har du også ærgret dig over de her ord mange siger “Nyd nu den her skønne tid” eller “Bare vent, tiden flyver af sted hurtigere end du kan forestille dig.” Det er irriterende at høre på. Og derfor er jeg ked af at jeg skal gentage det hele for dig nu. 

Jeg har selv oplevet det to gange. Og anden gang gik endnu stærkere. Og de særlige stunder, du har til at fokusere 100% på din baby er noget du kommer til at tænke tilbage til for resten af dit liv. 

Og derfor skal de her stunder dokumenteres. Jeres bånd er af en særlig slags. At have billeder, der viser jer hvad I føler indeni vil gøre det nemt for jer at rejse tilbage og mærke følelserne igen og igen, også når tiden længst er fløjet af sted. 

Motherhood er den rene tidsmaskine og mit motto har altid været: Mom get in the picture.

Det er oftest os mødre, der tager billederne og dermed er vi ofte ikke med. Det er dog vigtigt for os selv og endnu mere for børnene, en dag at
kunne kigge tilbage på nogle billeder, der også viser mor. Jeg har selv et helt album af en ferie, hvor der ikke et eneste billede eksisterer af mig
sammen med mine børn. Det er trist og jeg fortryder det. 

Et motherhood shoot sikrer dig de mest fantastiske minder - for evigt.​

Du kan booke mig til jeres hel egen motherhood fotografering eller I kan gå sammen om det og få mig på besøg når I en gang holder mødregruppe. 

Det kan gøres udendørs eller indendørs, i sofaen i lækkert hyggetøj eller hud mod hud i sengen når baby får mad. Det kan gøres i alle omgivelser, selvom du har en mikroskopisk lejlighed med dårligt lys. Mit kamera kan det hele og jeg en lisen til hver et setup. 

Og det har jeg, fordi jeg synes der er ikke noget bedre “studie” end jeres hjem og de trygge og hyggelige omgivelser I plejer at leve i. Det er autentisk, og det elsker og og jeg lover dig, du vil elske at kigge tilbage om 10 eller 20 år og kunne se jeres autentiske omgivelser igen. 

motherhood-billeder-jessica-troester

Hvad er jeres fordele ved et motherhood shoot mens I holder mødregruppe?

Når I booker mig hjem til en af jer mens I holder mødregruppe, kan I få en fordelagtig pris. Fotograferingen er nemlig gratis, så snart I er 3 i gruppen, der ønsker billeder. Er der en eller to der ikke ønsker er det helt fair, I holder bare mødregruppe som I plejer og jeg smutter med den mor og den baby der ønsker i et rum ved siden af. 

Du kan læse mere her eller sende mig en mail her for at høre mere. Jeg glæder mig til at skabe minder for jer!

Du kan både få billeder ellers kan du vælge en motherhood film. Det kan noget helt særligt! Se selv og tænd for lyden!
DET SIGER KATHRINE OM SINE MOTHERHOOD BILLEDER & FILM
"Billederne har en helt særlig betydning for mig som mor. Det er som regel mig, som altid tager billederne af mit barn og sammen med andre end mig selv. At have så smukke og personlige billeder og video med min baby er helt unikt og noget jeg ikke ville have undværet. Jeg glæder mig til at jeg en dag skal vise det til min søn, så han kan se og mindes den smukke tid vi har haft sammen mens han var lille og mens det bare var os herhjemme. Billederne og videoen viser et rigtig godt billede af, hvordan en dejlig, afslappende dag i hjemmet på barsel er. Det var så skønt at modtage dem. Det gav et stort smil på læberne og også glædestårer i øjnene. Jeg havde ikke forestillet mig, at billeder hjemme i ens eget hjem kunne blive så fine. Det har Eva virkelig formået at gøre til noget helt specielt. TUSIND tak! De betyder så meget for os.”
motherhood-billeder-kathrine-oliver
Del med andre

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *