Privatlivspolitik

Sidst revideret: 1. november 2020

I det følgende kan du læse Eva Walther’s politik for behandling af de personoplysninger, du afgiver, når du besøger evawalther.dk eller evawalther.com som du på anden vis, har givet mig lov til at indsamle.

Dataansvarlig:
eva walther film photography art, Præstehøj 46, 8751 Gedved. Tlf: 28 10 51 93 e-mail: eva@evawalther.dk | CVR: 40469424

Generelt:
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter min hjemmeside indsamler og behandler jeg en række personoplysninger. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, udfylder en kontakt- eller tilbudsformular eller registrerer dig på hjemmesiden.

Eva Walther begrænser de persondata, der behandles om dig til det nødvendige, og sikrer at der ikke behandles eller opbevares unødig persondata.

 Indsamling
Jeg indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du besøger. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, sociale medier profiler, adresse og oplysninger om din virksomhed. Det vil typisk være i forbindelse med en forespørgsel eller download af indhold. Alle disse oplysninger behandles naturligvis fortroligt.

Er du kunde hos mig indsamler og behandler jeg administrative oplysninger. Disse opbevares i 5 år iht. bogføringsloven, men kan opbevares længere, hvis Eva Walther vurderer, at de kan have betydning for senere opgaver.

Jeg opbevarer desuden dine billeder i min. 1 år, evt. Længere. Jeg har ophavsretten på de billeder, du får leveret og dermed gemmer jeg dem op til 5 år (eller længere). Det betyder, at du også har mulighed til at få dem gensendt, skulle uheldet være ude og du mister billederne. Du har til enhver tid ret til at kræve, at jeg sletter dine billeder. 

Bruger jeg billeder af dig til markedsføring, vil det kun ske efter skriftlig accept fra dig som min kunde, som jeg gemmer til dokumentation..

Desuden indsamles oplysninger, der kontraktligt er nødvendige for at kunne udføre ydelser under Eva Walther’s produkter.

Hvis du henvender dig til mig på mail, gemmer jeg dine oplysninger og indhold i mails med det formål at kunne kommunikere med dig fremadrettet og for senere at kunne dokumentere og følge op på korrespondancen.

Formål
Jeg indsamler dine personoplysninger for at kunne levere indhold, tjenester og markedsføring, der er relevant for dig. Herudover indsamler jeg dine personoplysninger til brug for interne markedsundersøgelser og statistik. Kun hvis du samtykker til det, vil du modtage nyhedsbreve fra Eva Walther.

Alle steder, hvor du kan tilmelde dig nyhedsbrevet og samtykke til markedsføring vil du skulle aktivt samtykke til dette. Det betyder også et ekstra step i tilmeldingsprocessen, hvor du vil modtage mail eller få præsenteret et vindue, hvor du aktivt skal bekræfte din tilmelding. 

Hvis jeg indtager en databehandler-rolle ift. de personoplysninger, jeg håndterer eller har adgang til på dine vegne udarbejdes en separat databehandleraftale herom.

Opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

De fortrolige data du afgiver, og som er nødvendige for at kunne udforme dine materialer samt vedligeholde dine profiler, hjemmeside eller tjenester opbevares fortroligt og sikkert. Alle loginoplysninger og password gemmes i tjenesten Lastpass og slettes omgående fra mail og korrespondancesystemer efter at de er lagt i Lastpass. Oplysningerne opbevares sålænge at du har brug for support eller har indgået en vedligeholdelsesaftale.

Data, som indgår i de opgaver, jeg løser for dig, slettes som udgangspunkt ikke, da det ville krænke rettigheder omkring designet og besværliggøre samarbejdet, idet designs så ikke længere eksisterer komplette til genoptryk eller som grundlag for nye materialer. Ønsker du specifikt, at visse oplysninger slettes, bedes du tage kontakt.

Behandling & videregivelse
Eva Walther har valgt at benytte eksterne databehandlere, herunder udbydere af software, website hosting, backup, sikkerhed og opbevaring. I sådanne tilfælde kan dine personoplysninger blive overladt til tredjeparter for at behandle dem på mine vegne til de specifikke formål, som oplysningerne er indsamlet til.

Til administrative formål bruges Economic (fakturering), Pixieset (præsentation, udlevering eller salg af billeder) og Nordic Digital Lab (print af billeder).

Videregivelse af personoplysninger som navn, adresse, telefonnumer og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykker til det eller når du har lagt en bestilling. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Hvis dine personoplysninger bliver overført til andre lande uden for EU/EØS og lande skal tredjeparten forpligte sig til at overholde EU/EØS lovgivningen, f.eks. igennem tilmelding til Privacy Shield Framework, der vedrører dataoverførsler mellem EU/EØS og USA.

Sikkerhed
Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Indsigt i egne data
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: eva@evawalther.dk 

Klageret
Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Cookies

Scroll til toppen