På dette minikursus får du …

… KUN det du har brug for, til at lykkes med at tage de smukkeste billeder af din familie. Og ikke mere, så du ikke bliver overvældet. 

Du er fra starten i gang med at skabe de billeder, som du lige nu prøver “hurtigt at skabe” med din mobiltelefon – men du ved, det er bare ikke det samme.

På minikurset med min ekstra udviklede metode for travle familier lærer du:

  • Hvilke knapper i menuen på dit kamera er vigtige, og hvilke du sagtens kan glemme for en start.
  • Hvordan du indstiller dit kamera til at starte med
  • KUN den nødvendige basisviden om komposition for at skabe wow-billeder
  • Adgang til min lukkede Facebook-gruppe FOTOKLUBBEN
  • Og det hele UDEN at teknikken overvælder dig.
sommer-fotokonkurrence-2023-vinder-terese

Fotograf: Farmand, mand til Terese

DET SIGER HELLE

"Jeg har lært rigtig meget, ikke kun om kameraindstillinger. Jeg har også lært at gentænke perspektivet i mine billeder. Eva forklarer på en let forståelig måde, både gennem video med konkrete eksempler, men også gennem skriftligt materiale, hvordan man indstiller sit kamera. Jeg er generelt blevet bedre til at finde kameraet frem når familien hygger sig sammen og i det hele taget bruge min nye viden, også når jeg bare tager billeder med min smart phone. Jeg kan derfor kun give mine varmeste anbefalinger til at tage kurset, hvis du har bare lidt interesse i at tage skønne billeder af dine egne børn. Jeg håber Eva på et tidspunkt laver et fortsætter kursus, da jeg virkelig er blevet bidt af det."


Fotograf af før og efter: Helle Rømer

Before After

Snup minikurset her

Lær at skabe smukke billeder af din familie – MED DE RIGTIGE KAMERAINDSTILLINGER og UDEN AT TEKNIKKEN OVERVÆLDER DIG

Minikursus_basic_kameraindstillinger

Minikurset henvender sig til dig,

  • der kan se de mange magiske øjeblikke der udfolder sig hver dag lige foran dine øjne i hverdagen.
  • der ikke ønsker de klassiske studie familie billeder hos en fotograf, da du ikke kan overskue sådan en tur med hele din familie
  • der selv ønsker at blive bedre til at fotografere, så du kan følge din familie med kameraet gennem hele jeres liv.
gravid-nyfoedt-fødselsfotograf-eva-walther

Det siger FREJA

"Min største udfordring med at tage billeder selv inden jeg gik i gang med kurset var, at jeg overtænkte settings i en grad der hæmmede min lyst til at tage billeder og blive glad for resultaterne efterfølgende. Men med kurset har jeg lært at træde et skridt tilbage og tænke i meget simple og naturlige settings, at fange det autentiske men uden at gå på kompromis med min stil og kunstneriske udfoldelse."

Fotograf af før og efter: Freja Jørgensen

Before After

Mere kursist-love her

kameraindstillinger-udtalelse
kameraindstillinger-udtalelse
kameraindstillinger-udtalelse

Snup minikurset her

Lær at skabe smukke billeder af din familie – MED DE RIGTIGE KAMERAINDSTILLINGER og UDEN AT TEKNIKKEN OVERVÆLDER DIG

Minikursus_basic_kameraindstillinger
eva-walther-foedselsfotograf

Din underviser og sparringspartner er mig – fotograf Eva Walther​

Min største mission som selvlært fotograf er at dokumentere det autentiske familieliv og hjælpe dig med at gøre det samme. Det bliver altså ikke smukkere. I februar 2021 vandt jeg en foto-award i netop kategorien ”Family”. Jeg kunne ikke ønske mig en større anerkendelse end den – for mit arbejde med billeder, der fortæller historien om en lille familie. For mig er det ligemeget, om det er mig der tager billederne, eller om jeg har lært dig, hvordan du tager dem selv. Det giver mig faktisk ekstra glæde at se mine kursisters fremskridt – fordi jeg SELV har været der.