Handelsbetingelser

Sidst revideret: 11. maj 2021

Betingelser for livsstilsfotografering, film, onlinekurser & mentoring
Jeg fanger ægte øjeblikke, dvs. mine sessions er livsstil sessions, hvor jeg guider dig i at se naturlige ud på billederne frem for opstillede scenarier. Det er nogen gang svært ved større grupper, men jeg gør hvad jeg kan for at det bliver både en god oplevelse og skønne, afslappede billeder. Desuden sælger jeg onlinekurser og mentoring til både privatkunder og forretningsdrivende.

Produkter og tjenester udbydes af eva walther film photography art, CVR 40469427 og vi kontaktes på eva@evawalther.dk.

Betaling
Produkter kan enten købes på regning eller med kreditkort. Alle priser er i danske kroner.

Køber du online produkter såsom onlinekurser, leveres indholdet som regel i løbet af få minutter. Der kan dog i enkelte tilfælde gå op til 3 hverdage. Forskellige online kurser modtages ikke direkte efter betaling, men frigives lidt efter lidt på en bestemt dato i takt med f.eks. en ny produktlancering. Er det tilfældet, kan du se dette på salgssiden.

Returret
Der ydes 14 dages fuld returret på 100% live/fysiske workshops. Det skal dog senest ske 4 uger før workshoppen afholdes. 

Køber du delvist digitale produkter eller 100% digitale produkter, bortfalder 14 dages fortrydelsesret. Ved købet binder du dig til at betale det fulde beløb, selvom beløbet er sat op til ratebetaling. Det er dit ansvar at læse beskrivelsen af produktet grundigt, inden – for at sikre, at du virkelig har brug for det og vil købe det.Jeg leverer det, som står i beskrivelsen af mine onlineprodukter og kurset udleveres direkte efter købet. Har du spørgsmål inden du køber, stil dem gerne inden via mail på eva@evawalther.dk.

Der er heller ingen returret, hvis beskrivelsen ikke er læst ordentligt igennem inden du købte, eller pga. personlige årsager fx personlig økonomi eller du bare har skiftet mening. Vi kan desværre heller ikke refundere dit køb, hvis ikke du har opnået det ønskede resultat. Mine kurser er redskabet, men det er dig der skal tage dem i hænderne og gennemføre det.

Vær sød, at sætte dig ind i mig, som leverer et onlineprodukt direkte efter købet og hvordan det vil være for mig, hvis kursisterne ville returnere onlineprodukter, som er leveret fuldt og ikke kan “sendes tilbage” som et fysisk produkt. Det skal være en fair handel. Mine priser er faire, jeg leverer produktet. Gør selv en fair handel, tak. 🙂 

Rettigheder
Alle rettigheder ang. alle produkter tilhører Eva Walther.  Køber du hos mig, opnår du brugsret af det købte produkt personligt – dvs. det må ikke lånes, sælges eller videregives til andre uden forudgående skriftlig aftale med Eva Walther. Som udgangspunkt er beløbet en engangsbetaling og trækkes omgående. Er det ikke tilfældet og det er ratebetaling e.l. fremgår det tydeligt på salgssiden.

Mine priser inkluderer ikke

  • rejseomkostninger over 25 km tur/retur (bliver afregnet med 6 KR per kilometer indenfor Danmarks grænser) 
  • optagelser i udlandet – her skal der laves separat tilbud
  • levering af råmateriale (RAW)
  • ekstra udstyr for lyd, baggrund og lys (studio setup) 
  • genudlevering af de leverede billeder/film på et senere tidspunkt
  • garanti for backup af det leverede materiale længere end 12 måneder
  • omkostninger for licensrettigheder såsom musik eller specielt billedmateriale
Kontakt mig gerne, skulle du have flere spørgsmål her. Enhver tvist mellem eva walther film photography art og dig som køber løses efter dansk lov.