Et billede siger mere end tusind ord,

så jeg giver ordet
videre til mit galleri

Gravid – Fødsel – Newborn – Motherhood – Familie – video portrætter

SWIPE FOR AT SE FLERE
KLIK FOR AT SE GALLERIET

Den magiske mavetid

Med billeder fra livet som gravid gemmer du historien om kroppens styrke, den smukke, struttende mave og barnets første hjem. En helt særlig tid, du aldrig vil glemme.

Velkommen til verden, lille du

Fødselsfotografering er en mulighed, som alle burde kende. Den måske største dag i dit liv er så intens, at den er svær at forstå. Få den enestående chance og oplev det hele igen.

Lille, fin og ny

De første dage med den lille er så inderlige, at du ville ønske, de aldrig forsvandt. Nyd hver eneste detalje: babys bedårende grimasser, de bittesmå tæer og de bløde babydun.

Se jeres tætte bånd udefra

En motherhood fotografering er din chance for at genopleve følelserne fra tiden, der er gået. Den indfanger kærligheden, stemningen og båndet imellem jer. 

Hver en familie er unik

Familien ændrer sig med hver dag der går. Hold fast i jeres store og små øjeblikke for at tage tilbage – den dag de små hænder ikke er små længere. 

Levende billeder af dit guld

Video kan noget helt særligt. Oplev barnets bevægelser, grimasser og lyde igen og igen. De levende billeder får stemningen og følelserne til at træde endnu længere ud af skærmen.