Frys de store og små øjeblikke i din familie

Familiefotografering – frys tiden for altid

Familielivet er i den grad værd at dokumentere. Ikke kun store begivenheder, men også de simple stunder imellem jer. Hold fast i minderne med en afslappet familiefotografering i trygge rammer.

Som livsstilsfotograf indfanger jeg jeres liv i autentiske situationer og i interaktion med hinanden. 

Interaktion er noget, der opstår – det kan ikke opstilles.

Jeg går ikke efter “det perfekte billede”. I mine øjne er hvert øjeblik værd at forevige, og mine billedserier er en fortælling om jeres tid sammen.

Med en familiefotografering hjælper jeg jer med at fryse tiden. Billederne viser ikke bare, hvordan I så ud, men hvem I var – sammen som familie. Den indkapsler stemningerne, følelserne og al den utøjlede kærlighed, der strømmer imellem jer. 

For det går stærkt. Alt, alt for stærkt. Og inden du ved det, er tiden gået, og børnene sidder ikke længere i dine arme.

Du kan også få lavet et dejligt videoportræt af jeres lille familie. Se eksempler på familieportrætter som video og læs mere her.

familiefotografering-eva-walther

“Vi er benovede og overvældede over, hvad du har fået ud af en time sammen med os. Denne gang havde jeg en bedre idé om, hvad jeg kunne forvente, men du overrasker og overvælder mig alligevel. Du fanger alt med dit kamera: de uventede, de sjove og, vigtigst af alt, de stille øjeblikke, som går lige i hjertet. Man kan mærke kærligheden.
Dine billeder er den skønneste forevigelse, man kan få af sine minder. Jeg er helt høj og glæder mig allerede til næste session, hvor vi skal have min bror og niece med.”

Familiefotografering – Vibeke

familiefotografering-maria-christian-og-piger

Hvordan foregår en Familiefotografering?

Vi mødes en eftermiddag eller tidlig morgen. Og så står den ellers på ren hygge mellem jer og med hinanden. Det tager ca. en time.

Når du har besluttet dig for en familiefotografering hos mig, tager vi et telefonmøde, hvor vi taler om dine ønsker og om stilen, stedet og tidspunktet for vores session.

Jeg fotograferer altid i naturlige omgivelser – enten hjemme hos jer, indendørs eller i haven, eller et andet sted i naturen, som betyder noget for jer. 

Det er de helt perfekte forhold, så I slapper af, og vi sammen får de naturlige udtryk, det ægte glimt i øjet og stemningen fra jeres familie.

Med hjælp fra min “Fotosession Style Guide” kan I forberede jer bedst muligt.

Familiefotosession kan f.eks. foregå:

  • hjemme hos jer
  • i haven 
  • i skoven
  • ved søen
  • på marken.

Det er bedst at have hele familien med, og hvis I har en hund, er den også velkommen. Der er plads til det hele, og jeg hjælper med idéer og planlægning.

Efter ca. en uge er de redigerede familiebilleder klar til jer.

Fotosession Style Guide

Skriv dig op til mit nyhedsbrev, og få fat i min Freebie “Fotosession Style Guide”. Du får adgang til en PDF, som guider dig i:

  • hvordan du sammensætter farver på tøj
  • hvordan du forbereder din familie bedst muligt
  • basics om makeup
  • hvad du skal pakke inden.
Udfyld felterne herunder for at downloade PDF’en, så du blot skal nyde fotograferingen og være i nuet med din familie. God fornøjelse!
familiefotografering-style-guide

PRIS FOR EN FamilieFOTOGRAFERING

BONUS: Ved booking af mindst 4 hele måneder inden dit shoot, får du fremover et print i A4 med gratis.

 1 times familiefotografering op til 5 personer incl. moms 

875 kr. session fee

Session fee betales ved booking og reserverer din dato. 

Når du har set billederne, beslutter du, hvilken pakke af de følgende du vil købe:

Pakkepriser for digitale filer
Lille 10 filer 2.000 kr
Mellem 30 filer 3.000 kr
Stor alle filer (50+) 4.000 kr

Ekstra personer: Der kommer 150 kr. oveni session fee per ekstra person udover 5 personer.

Weekend/helligdags tillæg: 400 kr.

Kørsel: 6 kr./km for km kørt ud over 25 km. Dvs. de første 25 km er med i prisen.

SE FLERE FAMILIE BILLEDER HER

Overvejer du en familiefotografering?

Udfyld formularen med dine oplysninger og det tidsrum, der passer dig bedst. Så tager vi en helt uforpligtende snak og afstemmer, om den type fotografering er det rigtige for netop jer.