En gave til dem der har alt

Med et gavekort til en fotografering i naturlige omgivelser

Det kan være svært at finde en gave til dem der har alt, ikke?

Med et gavekort, til at skabe minder sammen, vælger du en helt unik gave, som samtidig vil skabe minder for hele familien. Det kan være et shoot med/af 

  • en skøn familie
  • bedste og børnebørn
  • en gravid mave 
  • en lille ny
  • en mor/far med sin baby
  • …det er kun vores fantasi der sætter grænser

"Mine forældre blev så glade for det fint indpakkede gavekort til fotosession med Eva, som blev gennemført i deres egen have med deres børnebørn da solen kom frem året efter. Det var kun Eva og mine forældre og børnene der var til stede, fordi vi håbede Eva så kunne fange den stemning, ro og kærlighed der kun findes når det bare er de 5. Det lykkedes! Tusind tak!"

MIA FÆRK

Dit gavekort får indpakning med kærlighed!

overrask med en gave til dem der har alt

Jeg er altid gået op i at selv indpakke f.eks. mine julegaver i stedet for det kedelige gavepapir & bånd man får i butikkerne. Jeg synes, det hører med til hele oplevelsen af, at give en gave. Min gaveindpakning varierer alt efter om det er jul, hvor jeg pakker med endnu mere festlig tilbehør, eller en fødselsdag, hvor det kan variere i forhold til kønnet af den, der skal modtage gaven. 

Skal du også finde en gave til dem der har alt?

Send mig en kort besked her.

Udfyld formularen og jeg vender tilbage hurtigst muligt.