Et billede siger mere end tusind ord,

så jeg giver ordet
videre til mit galleri

SWIPE FOR AT SE FLERE
KLIK FOR AT SE GALLERIET

Livet som gravid – billeder

Den magiske mavetid

Med billeder fra livet som gravid gemmer du historien om kroppens styrke, den smukke, struttende mave og barnets første hjem. En helt særlig tid, du aldrig vil glemme.

Desværre, der er ikke flere gallerier.

Fødselsfotografering
– historien om barnets og familiens fødsel

Velkommen til verden, lille du

Fødselsfotografering er en mulighed, som alle burde kende. Den måske største dag i dit liv er så intens, at den er svær at forstå. Med professionelle fødselsfotos får du en enestående chance for at opleve det hele igen – set udefra. Partnerens støtte, øjeblikket, hvor I bliver forældre, og den første intime tid med det nyfødte barn.

Nyfødt fotografering – den første tid i babyboblen

Lille, fin og ny

De første dage med den lille er så inderlige, at du ville ønske, de aldrig forsvandt. Hver eneste detalje har sin charme: babys bedårende grimasser, de bittesmå tæer og al den kærlighed. Med en newborn-fotografering gemmer du minderne om den første tid og mærker de bløde babydun igen og igen.

Desværre, der er ikke flere gallerier.

motherhood fotografering – Os to for evigt

Se jeres tætte bånd udefra

En motherhood fotografering er din chance for at genopleve følelserne fra tiden, der er gået. Den indfanger kærligheden, stemningen og båndet imellem jer. 

Familie fotografering – Frys jeres helt unikke øjeblikke

Hver en familie er unik

Familien ændrer sig med hver dag der går. Hold fast i jeres store og små øjeblikke for at tage tilbage – den dag de små hænder ikke er små længere. 

Desværre, der er ikke flere gallerier.

Videoportræt af din lille familie

Lad de levende billeder fortælle jeres familiehistorie

Video kan noget helt særligt. Her får du lov at opleve barnets bevægelser, grimasser og lyde igen og igen. De levende billeder får stemningen og følelserne til at træde endnu længere ud af skærmen.

Desværre, der er ikke flere gallerier.