Nyfødt fotografering

nyfødt-fotografering-maggie

Maggie

Denne in-home nyfødt fotografering af lille Maggie på 7 dage er bevis for, at ikke alle nyfødte sover hele tiden. Sjældent har jeg oplevet så vågen og opmærksom en nyfødt. Et dybt blik i øjnene af sådan en lille størrelse kan noget helt særligt.

baby-fotografering-hector

Hector

“Endnu engang har Eva ramt plet med hendes billeder. Hun formår at skabe en afslappet stemning og få de bedste vinkler frem på billederne. Har fået de skønneste billeder af min familie og lillebror i maven og glæder mig helt vild til Newborn billeder med Eva. De allervarmeste anbefalinger fra os!”

nyfoedt-fotografering-alma-mor

Alma & Familie

Under en in-home newborn fotografering foregår det hele stille og roligt med god tid. Her dokumenterede jeg lille Alma og familie inklusive stolt storesøster Clara kun en uge efter fødslen. Billederne viser den særlige tid af en hel ny familie på fire.

“Åååååh hvor er billederne flotte. SÅ gode!!!! Wauw! Vi havde aldrig forestillet os at det ville blive SÅ godt! TAK FOR DIG!!!! Du vil være vores families fotograf MANGE år fremover. Tusind tak!” – Kristina

kontakt-fotograf-eva-walther

Jonah

Lille Jonah på 7 dage blev foreviget i armene af sine nybagte oveni lykkelige forældre. Et in-home newborn shoot giver tryghed, og med en to-timers fotografering sikrer vi at komme omkring hele babyboblen. Det inkluderer sovebilleder, pusle, amme, give flaske, nusse og hygge om den lille ny.

Scroll til toppen