mentoring-eva-walther

Fra dyr hobby
til succes som
selvstændig
livsstilsfotograf

mentorforløb & mentorsessioner

Genkender du noget af det her?

 • Du har en del erfaring med dit kamera, og du har en dyb passion for at lære mere. Du kan mærke du er på vej til at finde din helt egen stil.
 • Du elsker måske dit faste arbejde, men har kørt din fotografering på sidelinjen i et stykke tid og en lille stemme bliver ved med at fortælle dig om din drøm om at springe ud som selvstændig fotograf.
 • Du er klar til at frigøre dig for de faste arbejdstimer og du vil opnå mere fleksibilitet i din hverdag.
 • Du elsker den sikkerhed der kommer med en fastansættelse, men du ved også at enhver fastansættelse kun er så sikker som den nu kan være.
 • Dine søde kollegaer betyder meget, men du kan mærke at det alligevel ikke længere kan holde dig tilbage.
 • Måske er du gået ned med stress eller føler dig træt og udbrændt, men du fornemmer glimt af hvad det kunne gøre for dit arbejdsliv at arbejde med din passion. 
 • Måske er du blevet arbejdsløs og du føler det er NU hvor du vil gribe chancen for at gøre dit hobby til dit levebrød.
 • Du har hørt andre sige flere gange at du ikke burde give dit foto-arbejde væk gratis og du ved du er god!
 • Måske er du allerede sprunget ud som selvstændig, men det kører ikke, som du havde drømt om og du er klar til at gå all in nu og tage det til næste level.
 • Du har noget vigtigt på hjertet og du vil ud med det.
 • Listen kan bestemt fortsættes..

Men har du også bekymringer?

Jeg kender til hele paletten af dine tanker. Jeg kender ligeledes følelsen af at være splittet mellem de her tanker og følelsen af at nu skal det være nu. Det var jeg selv for kun 3 år siden.

 • Måske er du usikker på om du er så god at du kan tage imod betaling for din fotografering.
 • Måske er du usikker om du må kalde dig for en fotograf, når du nu ikke “er uddannet fotograf”?
 • Det store antal af andre fotografer derude gør DIG usikre, om du kan leve af det rent økonomisk. 
 • Måske svinger dine tanker fra “Jeg kan da måske godt” til “Ej, det kan jeg da ikke!” på daglig basis, og du føler, at du kører i ring og ikke tør tage springet.
 • Måske føler du, at der er så mange ting, man skal have styr på, og du ved ikke engang, hvor du skulle starte.
 • Måske føles det alt for sindssygt at bytte et godt betalt job med “regulære” arbejdstider og en fast forudsigelig løn.
 • Måske har din partner de samme bekymringer oveni?

Det er HELT OKAY at du har det sådan.

Du er absolut ikke alene!

"Jeg mærker en helt anden ro, tryghed og troen på mig selv! "

Jeg har været i mentor forløb hos Eva, i 6 måneder. Da jeg startede havde jeg en kæmpe kærlighed, passion og gejst for at smide mig ud i at være fødselsfotograf. Jeg har altid elsket at tage billeder og især dokumentarisk fotografi, finder jeg super attraktivt. Dog havde jeg virkelig en udfordring i at jeg ikke følte mig god nok, fordi jeg ikke er uddannet indenfor faget. Jeg følte mig mega usikker på kameraets indstillinger og disse to grunde, gjorde at jeg længe har tænkt “kan jeg kalde mig fotograf?” Og kan jeg være bekendt at tage penge for det jeg laver. Det har betydet ALT for mig og min vej mod min drøm, at have Eva som mentor. Hun er min klippe, min støtte og har hele vejen, engageret stået til rådighed for mig og min usikkerhed. Fra hjælp til kameraets indstillinger, guidning i lightroom, til hjælp omkring at skabe ro i maven, når usikkerheden dukker op. - Vejen til kunderne og at holde modet oppe! Eva er super professionel, god til at kommunikere og god til at lære fra sig. Jeg har netop modtaget første bookning på en fødsel og min krop bruser af taknemmelighed, virkelighed og stolthed! Jeg er kommet så langt og tættere på min drøm. Jeg mærker en helt anden ro, tryghed og troen på mig selv og jeg glæder mig enormt til at skyde min første fødsel. Jeg kunne ikke have skabt denne vej, uden Evas hjælp.
mentorforloeb-eva-walther
Camilla
2022

“Don’t be intimidated by what you don’t know. That can be your greatest strength and ensure that you do things differently from everyone else.” – Sara Blakely

EVA WALTHER
FOTOGRAF - ONLINEUNDERVISER - MENTOR

 

Jeg er professionel (selvlært) livsstilsfotograf, onlineunderviser og mentor med tyske rødder og base i Horsens. 

I vinter 2018 startede jeg ud som selvlært fotograf ved siden af mit faste arbejde. Der gik (alt for) lang tid, inden jeg turde springe helt ud, og jeg tog en masse “omveje”. Min business har fødselsdag den 1. maj 2019. Siden 1. maj 2021 har jeg været 100% selvstændig, og jeg har siden starten mere end fordoblet min omsætning hvert år.

Med mine genveje hjælper jeg spirende livsstilsfotografer med at bygge fundamentet for en rentabel forretning på få måneder, som jeg selv har brugt flere år på. Med mine opgaver, 1:1 mentoring og dit eget blod og sved vil du udelukkende fokusere på det, der skaber fremskridt i din business. 

Spring over alt det der spilder din tid i opstartsfasen af din business, definer din egen succes og start med at tro på dig selv.

Sæt turboen på og lev (af) din drøm!

Det handler om DIG – men med mig i hånden!

mentorforloeb-eva-walther

MIN EGEN MENTOR SAGDE TIL MIG I SLUTNINGEN AF 2017

"I can lead you to the water, but I cannot make you drink."

Det er 100% dig, der skal gøre arbejdet, men med mig på sidelinjen har du alt det der skal til for ikke at gå i stå, når tvivlen dukker op (igen). For det gør den. Tro mig. Det sker stadig i dag for mig, når jeg kaster mig ud i noget nyt. Det er en hel normal mekanisme, der ligger dybt i os mennesker.

Med mentoring smutter du igennem præcis de genveje du har brug for, for at nå hurtigere i mål. Jeg vil hjælpe dig med at blive ved, hvor du risikerer at gå i stå eller give op, når du er alene om din forretning. 

Med mine steps og min hjælp bliver du ikke overvældet, men du ved hele tiden, hvor du står og hvad du skal gøre næst.

Med min støtte, mine hep og den feedback, som jeg kan give som udefrakommende, er du aldrig alene i processen. Det er nøglen til at blive ved. Også når det bliver svært. 

Booker du mentorforløb hos mig i Oktober 2022 får du en bonus med, hvor du fortsat har adgang til sparring, feedback og mine hep i længere tid.

"Jeg føler jeg har taget en genvej mod drømmen."

Jeg startede mit mentorforløb op hos Eva, for at finde ud af hvem jeg var som fotograf, hvor jeg ville hen og hvordan jeg kunne gøre min drøm til virkelighed. Drømmen som at starte op som selvstændig. Jeg havde haft mit kamera i hånden i flere år før forløbet, men jeg manglede viden omkring markedsføring, kundehåndtering, prissætning. Alt det som hører sig med til at drive virksomhed. Efter at have været igennem Evas mentorforløb føles det som at have taget en genvej mod drømmen. Mit mentorforløb afsluttede med et branding Shoot hos Eva. Det var en fed oplevelse og afslutning på mentorforløbet. Jeg gik fra shootet med ny energi og selvtillid, og fornemmelsen af at være helt klar til at arbejde videre med mine visioner og drømme.
mentorforloeb-eva-walther-shooting-star-helle
Helle
2022

“The question isn’t who is going to let me; it’s who is going to stop me.” – Ayn Rand

mentoring-eva-walther

Der er i øjeblikket lukket for nye tilmeldinger på mentorforløbet. Hop med på ventelisten og jeg vender tilbage til dig som en af de første når jeg er ved at åbne op for nye klienter næste gang. Det er uforpligtende.

"Jeg føler jeg kan opnå mine drømme."

Eva har det jeg leder efter hos en mentor, hun kender til at starte helt fra bunden og forme sin virksomhed til en succesfuld forretning med et gennemført produkt. Jeg er blevet præsenteret for enkle redskaber som sætter skub i min egne tanker og indre motivation for at opnå mine mål. Eva er nærværende i sin måde at vejlede, hun har sat sig ind i hvem jeg er som person og giver mig følelsen af at jeg kan opnå mine drømme. Jeg er ikke færdig med mit forløb, men jeg ser frem til hvad samarbejdet med Eva ellers fører til.
freja-mentee-eva-walther
Freja
2021

Dine muligheder for at arbejde med mig som din mentor

Shooting Star 1:1 5 måneders signaturForløB

5 måneders FORLØBET BESTÅR AF:

 

 • 30 minutters gratis afklaringssamtale som basis og til min forberedelse
 • Adgang til alle moduler i signaturforløbet fra Vision til Autentisk Salg
 • 3 onlinevideokald på hver ca. 1,5 time
 • Din personline brandingsession med mig og incl. RAW filerne efterfølgende så du selv kan redigere i dem
 • Den accountability der skal til for at du gennemfører de action steps vi udarbejder både med mig men også igennem
 • Sparring med mine andre klienter i en lukket Facebook-gruppe
 • BONUS ved opstart i oktober 2022: 1 ekstra måned adgang til sparring og feedback efter afsluttet forløb
oversigt-mentorforloeb-eva-walther-mentoring

01.

Din vision

Alt for ofte står vi i vejen for os selv med vores tanker og tvivl. Første step er, at du overkommer dine blokeringer, giver dig selv lov til at drømme stort og at du sætter dine mål!

02.

hvem er du

Din egen historie og niche er bærende elementer på din rejse som livsstilsfotograf. De gør dig autentisk og hjælper med at tiltrække dine drømmekunder.

03.

DIT UNIVERS

Som fotograf har du ikke “varer” på hylden. Hvad er det, du “sælger”? Definer hvad du står for og skab dit helt eget univers. Det er nu DIG, der bestemmer. 

04.

BRÆND IGENNEM

Sammen skaber vi bl.a. billeder af dig og dit brand til markedsføring, sådan at du når ud med dit budskab. Verdenen har brug for dig og dit talent – vi vil se DIG. 

05.

AUTENTISK SALG

Her falder mange fra og går i stå. Det kan være overvældende og grænseoverskridende at sælge, men du kan faktisk sælge uden at det er ubehageligt. 

06.

BONUS

Som BONUS får du 1 ekstra måned med i pakken ved opstart i oktober 2022. Den giver dig adgang til sparring og drøftelse af tanker, når du er kommet godt i gang.

eva-walther-fotograf-mentor

Din investering incl. moms:

32.000 kr incl. brandingshoot

28.000 kr uden brandingshoot

(ratebetaling er en mulighed)

Shooting Star FOCUS INTENSIVE 10 ugers Forløb

10 ugers forløbet består af:

 

 • 30 minutters gratis afklaringssamtale som basis og til min forberedelse
 • Adgang til de 3 moduler fra signaturforløbet der lige nu taler ind til præcis dine behov
 • 3 onlinevideokald på hver ca. 1,5 time
 • Den accountability der skal til for at du gennemfører de action steps vi sammen udarbejder
 • Sparring med mine andre klienter i en lukket Facebook-gruppe
 • BONUS ved opstart i oktober 2022: 2 ekstra uger adgang til sparring og feedback efter afsluttet forløb

Din investering incl. moms:

18.000 kr (ratebetaling er en mulighed)

On-demand mentor sesSioner

Hiv mig ind, lige når DU har brug for mig og sammen kigger vi på de evt. begrænsninger, der holder dig tilbage og får styr på de områder i din business, som skal på næste level. Der er 100% fokus på DIN business og det der kan booste dig lige nu.

enkel mentorsessioner består af:

 • 30 min. gratis afklaringssamtale via onlinevideokald som basis og til min forberedelse
 • Session via onlinevideokald med fuld fokus på det der i øjeblikket blokerer dig for fremskridt baserende på vores forudgående gratis afklaringssamtale
 • Evt. opgave/r du får a mig for at arbejde i dybden samt den accountability der skal til for at du gennemfører de action steps vi udarbejder
eva-walther-fotograf-mentor

Din investering incl. moms:

1,5 time – 1.700 kr 
3 timer – 3.400 kr
5 timer – 5.500 kr

BRÆND IGENNEM PÅ INGEN TID MED hjælp af mentoring!

Det er dig der skal tage springet. Spørgsmålet er om du er klar?

Du arbejder i dit tempo, men med en mentor tager du en genvej. Det er DIG der skal gøre arbejdet – med din mentor på sidelinjen går du ikke i stå og får den accountability du har brug for. 

Det, der har taget mig flere år og mange omveje, kan du gennemføre på meget kortere tid og dermed rykke dig hurtigere.

mentoring-eva-walther

Der er i øjeblikket lukket for nye tilmeldinger på mentorforløbet. Hop med på ventelisten og jeg vender tilbage til dig som en af de første når jeg er ved at åbne op for nye klienter næste gang. Det er uforpligtende.

Er du klar til at drømme stort og tage action?

Let’s jump and make your dream a reality!

mentorforloeb-eva-walther

Hvor klar er du til at leve af din passion?

mentoring-eva-walther

Lad os tage en
gratis og helt uforpligtende snak sammen.

Under samtalen finder vi ud af om vi er et match, om forløbet passer til det du har behov for, du hører om prisen og alt det du ellers skal vide. 

Jeg glæder mig til at tale med dig!

Der er i øjeblikket lukket for nye tilmeldinger på mentorforløbet. Hop med på ventelisten og jeg vender tilbage til dig som en af de første når jeg er ved at åbne op for nye klienter næste gang. Det er uforpligtende.

“Don’t let the fear of losing be greater than the excitement of winning.” – Robert Kiyosaki

Scroll til toppen