Fra dyr hobby
til succes som
selvstændig
livsstilsfotograf

5-Måneders 1:1 mentorforløb Shooting Star

Genkender du noget af det her?

 • Du har en del erfaring med dit kamera, og du har en dyb passion for at lære mere, blive bedre og finde din helt egen stil.
 • Du elsker måske dit faste arbejde, men har kørt din fotografering på sidelinjen i et stykke tid.
 • Måske føler du dig fastlåst i de faste arbejdstimer og ønsker mere fleksibilitet i din hverdag.
 • Du elsker den sikkerhed, som en fastansættelse giver dig (…så sikker som den nu kan være).
 • Måske har du søde kollegaer, som du er ked af at skulle forlade og som derfor også er en del af årsagen til, at du stædig sidder i dit nuværende job.
 • Måske er du gået ned med stress eller føler dig træt og udbrændt? Det føles helt forkert for dig at fortsætte som hidtil. 
 • Måske er du blevet arbejdsløs og overvejer nu at gøre din hobby til dit levebrød.
 • Andre har måske sagt til dig en eller flere gange, at du ikke burde give dit foto-arbejde væk gratis!
 • Måske er du allerede sprunget ud som selvstændig, men det kører ikke, som du havde drømt om.
 • Listen kan bestemt fortsættes..
mentoring-eva-walther

Jeg kender til hele paletten af dine bekymringer.

Det har også været mine – for kun 2 år siden.

 • Du tvivler på dig selv og din kunnen som “fotograf” – du føler, du er ikke god nok til at tage imod betaling for din fotografering.
 • Du har svært ved at kalde dig selv for fotograf – må man det, når man ikke har “en uddannelse”?
 • Du ved ikke om det kan lade sig gøre for DIG, når der nu er et hav af både hobby- og professionelle fotografer derude allerede.
 • Dine tanker svinger fra “Jeg kan da måske godt” til “Ej, det kan jeg da ikke!” på daglig basis, og du føler, at du kører i ring og ikke tør tage springet.
 • Du synes, at der er så mange ting, man skal have styr på, og du ved ikke engang, hvor du skulle starte.
 • Og kan man overhovedet leve af at være fotograf? Du frygter, at det ikke kan løbe rundt økonomisk.
 • Du synes, det er lidt for sindssygt at bytte et godt betalt job med “regulære” arbejdstider med den usikkerhed, som du føler ved tanken om at springe ud som selvstændig fotograf.
 • Dine tanker og bekymringer overvælder dig, og din partner har måske de samme bekymringer oveni?

Det er HELT OKAY at du har det sådan.

Du er absolut ikke alene!

“Don’t be intimidated by what you don’t know. That can be your greatest strength and ensure that you do things differently from everyone else.” – Sara Blakely

EVA WALTHER
FOTOGRAF - ONLINEUNDERVISER - MENTOR

 

Jeg er professionel (selvlært) livsstilsfotograf, onlineunderviser og mentor med tyske rødder og base i Horsens. 

I vinter 2018 startede jeg ud som selvlært fotograf ved siden af mit faste arbejde. Der gik (alt for) lang tid, inden jeg turde springe helt ud, og jeg tog en masse “omveje”. Min business har fødselsdag den 1. maj 2019. Siden 1. maj 2021 har jeg været 100% selvstændig, og jeg har siden starten mere end fordoblet min omsætning hvert år. Det er også planen for 2022.

Med mine 5 genveje hjælper jeg spirende livsstilsfotografer med at etablere en rentabel forretning på kun 6 måneder, som jeg selv har brugt flere år på. Med mine 5 steps med opgaver, 1:1 mentoring og dit eget blod og sved vil du udelukkende fokusere på det, der skaber fremskridt i din business. 

Spring over alt det der spilder din tid i opstartsfasen af din business, definer din egen succes og start med at tro på dig selv.

Sæt turboen på og lev (af) din drøm!

Det handler om DIG – men med mig i hånden!

mentorforloeb-eva-walther

MIN EGEN MENTOR SAGDE TIL MIG I SLUTNINGEN AF 2017

"I can lead you to the water, but I cannot make you drink."

Det er 100% dig, der skal gøre arbejdet, men med mig på sidelinjen har du alt det der skal til for ikke at gå i stå, når tvivlen dukker op (igen). For det gør den. Tro mig. Det sker stadig i dag for mig, når jeg kaster mig ud i noget nyt. Det er en hel normal mekanisme, der ligger dybt i os mennesker.

Med mentoring smutter du igennem præcis de genveje du har brug for, for at nå hurtigere i mål. Jeg vil hjælpe dig med at blive ved, hvor du risikerer at gå i stå eller give op, når du er alene om din forretning. 

Med mine 5 steps bliver du ikke overvældet, men du ved hele tiden, hvor du står og hvad du skal gøre næst – i dit helt eget tempo. 

Med min støtte, mine hep og den feedback, som jeg kan give som udefrakommende, er du aldrig alene i processen. Det er nøglen til at blive ved. Også når det bliver svært. 

Forløbet varer ca. 6 måneder. Det inkluderer en ekstra måned med mig som bonus, hvor du fortsat har adgang til sparring, feedback og mine hep.

"Jeg har været i praktik hos Eva i 13 uger, hvor jeg samtidig også kom med som mentee i hendes beta-mentorforløb Shooting Star for spirende livsstilsfotografer. Jeg er utrolig taknemlig for alt den viden, tålmodighed, hjælp og sikkerhed Eva har givet mig i min lærings proces - både i praktikken men også i mentorforløbet. Eva er superengageret, professionel, kvik og effektiv i alt hvad hun laver og hun er god til at kommunikere, sådan at man forstår opgaven. Som mentor er Eva dygtig og klar til at dele alt sin viden med dem som har brug for orientering. Det har i det hele været en fornøjelse at arbejde tæt med Eva jeg glæder mig til at følge me på sidelinjen og med at forsætte at lære mere fra Eva i hendes mentorforløb."
silke-mentee-eva-walther
Silke Tala Dalgaard
Styling and Photoshoot @glowup_by_silke

“The question isn’t who is going to let me; it’s who is going to stop me.” – Ayn Rand

Der er i øjeblikket lukket for nye tilmeldinger på mentorforløbet. Du kan dog stadigvæk udfylde ansøgningsskemaet og jeg vender tilbage til dig som en af de første når jeg er ved at åbne op for nye klienter næste gang.

DINE STEPS MED MIG I HÅNDEN

01.

Din vision

Alt for ofte står vi i vejen for os selv med vores tanker og tvivl. Første step er, at du overkommer dine blokeringer, giver dig selv lov til at drømme stort og at du sætter dine mål!

02.

hvem er du

Din egen historie og niche er bærende elementer på din rejse som livsstilsfotograf. De gør dig autentisk og hjælper med at tiltrække dine drømmekunder.

03.

DIT UNIVERS

Som fotograf har du ikke “varer” på hylden. Hvad er det, du “sælger”? Definer hvad du står for og skab dit helt eget univers. Det er nu DIG, der bestemmer. 

04.

BRÆND IGENNEM

Sammen skaber vi bl.a. billeder af dig og dit brand til markedsføring, sådan at du når ud med dit budskab. Verdenen har brug for dig og dit talent – vi vil se DIG. 

05.

AUTENTISK SALG

Her falder mange fra og går i stå. Det kan være overvældende og grænseoverskridende at sælge, men du kan faktisk sælge uden at det er ubehageligt. 

06.

BONUS

Som BONUS i opstartsfasen får du 1 ekstra måned med i pakken med adgang til sparring og drøftelse af tanker, når du er kommet godt i gang.

oversigt-mentorforloeb-eva-walther-mentoring
"Eva har det jeg leder efter hos en mentor, hun kender til at starte helt fra bunden og forme sin virksomhed til en succesfuld forretning med et gennemført produkt. Jeg er blevet præsenteret for enkle redskaber som sætter skub i min egne tanker og indre motivation for at opnå mine mål. Eva er nærværende i sin måde at vejlede, hun har sat sig ind i hvem jeg er som person og giver mig følelsen af at jeg kan opnå mine drømme. Jeg er ikke færdig med mit forløb, men jeg ser frem til hvad samarbejdet med Eva ellers fører til."
freja-mentee-eva-walther
Freja Qvang Jørgensen
Hundefotograf @freja_foto_hunde

BRÆND IGENNEM PÅ INGEN TID MED MIT 5 MÅNEDERS MENTORFORLØB!

Det er dig der skal tage springet. Spørgsmålet er om du er klar?

Du arbejder i dit tempo, men mentorforløbet tager som udgangspunkt ca. 6 måneder – du kan regne med en måned per modul, hvor vi regelmæssigt følger op undervejs og afslutter med en VIP dag. Det er DIG der skal gøre arbejdet – baseret på mine opgaver.

Det, der har kostet mig flere år, kan du nå på under 6 måneder. 

Der er i øjeblikket lukket for nye tilmeldinger på mentorforløbet. Du kan dog stadigvæk udfylde ansøgningsskemaet og jeg vender tilbage til dig som en af de første når jeg er ved at åbne op for nye klienter næste gang.

Er du klar til at drømme stort og tage action?

Let’s jump and make your dream a reality!

mentorforloeb-eva-walther

Vil du gerne høre mere om mentorfløbet shooting star når den bliver klar i februar?

Udfyld ansøgningsskemaet og lad os tage en
graits og helt uforpligtende snak.

Der er i øjeblikket lukket for nye tilmeldinger på mentorforløbet. Du kan dog stadigvæk udfylde ansøgningsskemaet og jeg vender tilbage til dig som en af de første når jeg er ved at åbne op for nye klienter næste gang.

“Don’t let the fear of losing be greater than the excitement of winning.” – Robert Kiyosaki

Scroll til toppen