Behind The Scenes videoportræt & familiefotografering

En oplevelse frem for en kedelig familiefotografering

I denne video kan du se, hvordan det foregår når vi mødes til en familiefotografering eller optagelse af et videoportræt. Mit mål er, at I oplever en hyggestund med hinanden. Jeg står for at dokumentere ægte øjeblikke – frem for opstillede smil og sammen finder vi på noget sjov og ballede som tryller glæde og smil frem, uden at tænke over det. Og det er her, de mest autentiske billeder og film opstår.

Hver årstid har sin charme under en familiefotografering

Michelle, Rasmus, Matti, Milas & jeg mødtes en søndag morgen i slutningen af januar 2021 midt i Corona lockdown nr. 2 på 2 meters afstand. En morgen med lidt sne og magisk solopgang. 

Jeg fotograferede og filmede de fire i en time, mens de bare var sammen og legede rundt i sneen. Tiden fløj af sted og fordi jeg altid inkluderer en masse løb og leg kunne alle holde varmen. Og interaktion giver de mest autentiske og magiske billeder.  

Behind the Scenes filmen

Michelles udtalelse

Filmen er FULDSTÆNDIG fantastisk. Vi har lige set den 3 gange allerede og drengene var også helt vildt opmærksomme og snakkede helt vildt mens vi så sammen. Hvor er det bare smukt smukt smukt og fuldstændig perfekt. Meget rørende af hjertet tak for en oplevelse vi aldrig vil glemme. Man føler helt en form for fornyelse og man virkelig sætter pris på hvad man har.
familiefotografering-michelle
Michelle
Mor til Matti & Milas

Den endelige videoportræt

Del med andre

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *