Fødselsfotograf Eva med i premiere afsnit 5. sæson HELT SORT med Melvin Kakooza på TV2

eva-walther-melvin-kakooza-helt-sort-2023-2024

I Februar 2023 fik jeg besøg af Melvin Kakooza.

Efter manges års drøm og dedikeret arbejde for at gøre fødselsfotografering mere kendt i Danmark – både i min egen virksomhed, men også i mit arbejde som formand i Foreningen for Danske Fødselsfotografer, fik jeg den helt unikke mulighed for at blive en del af premiereafsnittet af den nye 5. sæson af ‘Helt Sort’ med Melvin Kakooza. Programmet havde premiere den 28. Februar kl. 20 på TV2 – simpelthen PrimeTime. Det var så stort for mig at få lov til at dele min passion og viden om fødselsfotografering i Danmark med hele landet.

Det har virkelig været stort for mig at kunne formidle vigtigheden af fødselsfotografering, som desværre endnu ikke er så udbredt i Danmark. Jeg har et brændende ønske om at få folks øjne op for den smukke proces som en fødsel er. 

I mine øjne skal alle kvinder have lov til at beslutte selv, om det med at fange de uforglemmelige øjeblikke under fødslen af deres baby gennem billeder er noget de ønsker, eller ej.

eva-christine-med-melvin-kakooza
eva-christine-med-melvin-kakooza

Det kan bare ikke gøres om.

Det at dokumentere de her unikke og intime øjeblikke er noget, jeg brænder for fordi jeg selv mangler billeder fra mine egne oplevelser. Og det kan bare ikke gøres om. 

I interviewet under premiereshowet på ‘Helt Sort’ fik jeg lov til at dele min dybe kærlighed for fotografering og give seerne et indblik i, hvorfor fødselsfotografering er så betydningsfuld for mig. Det var en fantastisk chance for mig at inspirere så mange andre mennesker som muligt og måske åbne op for en helt ny verden af fødselsfotografering her i Danmark.

Melvin Kakooza som gravid-fotograf.

Under samtalen skiftede Melvin Kakooza i kort tid rolle med mig og blev til Christines gravidfotograf, som gav programmet mere underholdende værdi. Her kan du se et par af de billeder Melvin skød helt selv i manuel modus, lige som en profi.

christine-fotograferet-af-melvin-kakooza
christine-fotograferet-af-melvin-kakooza
christine-fotograferet-af-melvin-kakooza

Yay, Melvin udelukker ikke muligheden selv.

At få Melvin Kakooza’s støtte i at arbejde hen imod at skabe større bevidsthed og anerkendelse for fødselsfotografering i Danmark var en vild spænende rejse, som allerede har givet mig nye fødselskunder og mange flere følgere. Jeg er stolt over muligheden og jeg vil altid fortsætte med at sprede budskabet for at inspirere endnu flere til at overveje den smukkeste form for fotografering. Og det faktum at Melvin i udsendelsen selv siger at han ikke vil udelukke at få en evt. kommende fødsel fotograferet gør mig ovenud lykkelig. Det er nemlig bestemt ikke Helt Sort. 

Er du i tvivl spørg dig selv:

  • Hvad er jeg i virkeligheden bange for?
  • Hvorfor er jeg bange for det, hvad er kernen af min bekymring?
  • Har jeg overvejet om mine bekymringer er forhastede?
  • Har jeg undersøgt mulighederne?
  • Hvor vigtig er de her minder for mig som person generelt?
  • Er billeder af højtideligheder generelt rigtig vigtige for mig?
Svarer du ja på flere af dem, så vil jeg invitere dig til at se nærmere på fødselsfotografering her
christine-fotograferet-af-melvin-kakooza
christine-fotograferet-af-melvin-kakooza

Jeg lover dig, du fortryder kun de billeder du ikke har.

Jeg er taknemmelig for den støtte og interesse, jeg har modtaget efter min snak med Melvin Kakooza i ‘Helt Sort’, og jeg glæder mig til at se, hvordan min rejse og mit arbejde med at fremme fødselsfotografering vil udvikle sig i fremtiden. Lad os sammen skabe et mere bevidst og værdsat syn på fødselsfotografering i Danmark! Jeg for min del vil i hvert fald først stoppe med at fotografere fødsler, når mit liv er slut. Kameraet skal decideret falde ud af hænderne på mig før jeg stopper. 

Kender du en gravid? Så hjælp mig med at sprede budskabet og send denne her blogartikel videre til hende. Du kan gøre en kæmpe forskel for den familie ved at gøre det. Og jeg bliver også glad. 

TAK fordi du læste med.

Kærligst, Eva

Del med andre

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *